Extraescolars: Scratch i Robòtica

Pubicado enEnviar un comentarioCategoríasBlog,Destacados

Durant aquest curs 2016-2017, la Xarxa d’Innovació Educativa, conjuntament amb les AMPAs de diferents escoles de Viladecans estan oferint la possibilitat de fer diferents activitats educatives extraescolars. Concretament s’estan promocionant les activitats de programació en Scratch i Robòtica amb bq per a primària i Robòtica amb Arduino per a secundària.

L’Scratch és un llenguatge de programació, que permet aprendre a escriure de manera sintàcticament correcta des del principi. Permet investigar, introduir-se i jugar amb la programació d’ordinadors utilitzant una interfície gràfica molt senzilla. Va ser desenvolupat pel MIT (Institut Tecnològic de Massachusetts) per un equip dirigit per Mitchel Resnick. Va aparéixer per primera vegada a mitjans de 2007. Scratch es pot instal·lar de manera gratuita a qualsevol sistema operatiu, així com treballar des del seu web http://scratch.mit.edu

Scratchcat.svg

Durant aquest curs escolar el que es pretén és ensenyar a l’alumnat una manera fàcil i divertida de programar i que aquestos siguin capaços de fer una animació, un joc o una història amb aquest recurs.

Així que si esteu interessats/des en aquestes activitats, us podeu posar en contacte amb l’AMPA del vostre col·legi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *